χριστίνα μπόμπα

Δείτε την στη gallery που ακολουθεί με μερικές ακόμα που έχει αναρτήσει. Φωτογραφήθηκε με τον γιατρό που την βοήθησε να γίνει μητέρα - Το δημόσιο ευχαριστώ.


Sakhs Tanimanidhs Xristina Mpompa Oi 8aymastes Dhmosieysan Thn Wraioterh Fwtografia Apo Ton Gamo Toys Wedding Dresses Fashion Style

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι μια τρισευτυχισμένη μαμά δυο κοριτσιών όπως φυσικά και ο μπαμπάς Σάκης Τανιμανίδης καθώς πριν από λίγους μήνες έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

χριστίνα μπόμπα. Η Χριστίνα Μπόμπα μένει όλη μέρα σπίτι και βρίσκεται σχεδόν 24 ώρες το 24ωρο πάνω από τις κόρες της. Ένα τόσο γλυκό και στοργικό στιγμιότυπο καθώς θηλάζει τις δίδυμες κόρες της δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Χριστίνα Μπόμπα. Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα δίδυμα κοριτσάκια στην οποία ποζάρουν στο πάρκο τους φορώντας λευκά φορμάκια τα οποία στο πίσω μέρος αναφέρουν τα.

Μας έδειξε την αλλαγή που έφερε η εγκυμοσύνη στο σώμα της με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο. Η Χριστίνα Μπόμπα σε λίγο καιρό θα αποκτήσει δίδυμες κόρες. Οι τριών μηνών Φιλίππα και Αριάνα στο γραφείο του μπαμπά τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης γνωρίστηκαν το 2015 στην εταιρεία που εργαζόταν εκείνη και η οποία. 11 Σεπτεμβρίου 2021 2047. 711k Followers 1639 Following 1234 Posts - See Instagram photos and videos from Christina Bompa Tanimanides chrismpo.

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη μέσα από ένα story που έκανε στον. Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε χθες το βράδυ ακόμα μία φωτογραφία με τις δίδυμες στο κρεβάτι. Έτσι και το απόγευμα της Δευτέρας πήρε μία από τις κόρες της στον μάρσιπο.

Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε τη δική της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν και πλήττουν ακόμα την. Η Χριστίνα Μπόμπα έχει σπουδάσει στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου και έχει συνεχίσει δύο χρόνια στην έρευνα και έγινε. Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους διανύουν Χριστίνα Μπόμπα και.

Χριστίνα Μπόμπα Για πρώτη φορά στο γραφείο του Σάκη Τανιμανίδη με τα δίδυμα. Πατέρας ενός κοριτσιού ο Δημήτρης Λάλος - Η εξομολόγηση για την. Η αποστομωτική απάντηση σε follower που κατέκρινε τη φωτό του θηλασμού της.

Η βαθιά ευγνωμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα προς τον γιατρό που. Επισκέφθηκε τον Σάκη με τα διδυμάκια στο γραφείο. Η Χριστίνα Μπόμπα έχει αφιερωθεί πλήρως στα κορίτσια της και είναι μια full time μανούλα.

Η Χριστίνα Μπόμπα πρόσφατα έγινε για πρώτη φορά μανούλα φέρνοντας στον κόσμο τις δίδυμες κόρες της μετά από εξωσωματική γονιμοποίηση όπως έχει εξομολογηθεί η ίδια. Βόλτα με τις δίδυμες. Την ανακοίνωση έκανε η Χριστίνα Μπόμπα.

Την πιο όμορφη επίσκεψη. Η influencer πόσταρε ένα τρυφερό στιγμιότυπο στα social media με τα δίδυμα που φαίνονται μέσα στη κούνια τους ενώ τα φορμάκια. Την νέα της καθημερινότητά ως μητέρα πλέον μοιράζεται στα social media της η Χριστίνα Μπόμπα.

Χριστίνα Μπόμπα Έτσι θα ονομαστούν οι δίδυμες Δείτε πώς το αποκάλυψε. Και χθες έκανα το λάθος το μέγα λάθος να μην NEWS 15092021 1730 Σασμός. Άλλωστε τις θηλάζει και πρέπει συνεχώς να τις ταΐζει.

Η νέα της εικόνα μετά την απώλεια των.


E3allh H Xristina Mpompa Giati Thn Kathgoroyn Kai Ti Sxesh Exei O Koronoios Telika Einai Alh8eia Christina Boba Family


H Xristina Mpompa Ftiaxnei To Apolyto Eli3irio Neothtas Www Olivemagazine Gr Lifestyle Smoothies Youtubers


Xristina Mpompa Nty8hke 3ana Nyfoyla Kai Einai Pio Entypwsiakh Apo Pote Fwtografia Gamoi Entypwsiaka Nyfika


Kanoyme Apoto3inwsh Se 7 Bhmata Me Thn Xristina Mpompa With Images Girls Trip Panama Hat Strapless Bikini


Sakhs Tanimanidhs Xristina Mpompa Mia Kalesmenh Eklepse Oles Tis Entypwseis Ston Gamo Toys Fashion Youtubers Diamond Earrings


H Xristina Mpompa Apokalypse Pws Diathreitai Sta Kila Ths Enw Trwei Pitsa Www Olivemagazine Gr Lifestyle Fashion Cover Up


Sakhs Tanimanidhs Xristina Mpompa 3ekinhsan Oi Xristoygenniatikes Diakopes Gia To Zeygari Zeygaria Diakopes Kai Tainies


Einai Toso Freskia Omorfh Kai Panta Xamogelasth H Xristina Mpompa H Glykia Syntrofos Toy Sakh Tanimanidh Pleon Mporoyme Na Poyme Oti Exei Beauty Bra Fashion


Xristina Mpompa Dhmosieyse Fwtografia Apo To Eswteriko Toy Neoy Toys Spitioy Spitia Fwtografia Metakomish


Basw Laskarakh Xristina Mpompa Foresan To Pio Kolakeytiko Kalokairino Xrwma Fthis Gr Fashion Peplum Dress Dresses


Xristina Mpompa Xwrise Apo Ton Sakh Tanimanidh Shkw8hke Kai Efyge Engagement Rings Engagement Fashion


Sakhs Tanimanidhs Xristina Mpompa O Kalokairinos Gamos Sth Sifno Kai Osa Agaphsame Yes I Do In 2021 Women Tank Tops Fashion


Queen Save The Date To Prosklhthrio Toy Gamoy Twn Xristina Mpompa Sakh Tanimanidh Molis Kykloforhse Http Www Multi News Character Christina Youtubers


Den Antista8hke H Xristina Mpompa Kanei Kiki Challenge Sto Gamhlio Ta3idi Ths Sthn Irlandia Silk Outfit Style Style Inspiration


Pin On Oles Oi Eidhseis


Xristina Mpompa Erwtikh E3omologhsh Gia Thn Epeteio Gamoy In Gr


I Pinimg Com 736x 1c Cf 07 1ccf0745e3f46dc70adf


Korwnoios Sthn Karantina H Xristina Mpompa Ftiaxnei Fakes Www Olivemagazine Gr Lifestyle


Pin Ston Pinaka Tainies

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel